Yritys

Posted on by

web pic

Yritys perustettiin vuonna 2007. Siitä lähtien sitä on johtanut KTT Lu Wei. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus koulutuksesta, tutkimuksesta ja liike-elämästä sekä Kiinassa että Suomessa ja Euroopassa.

Lu Wei tuli Suomeen vuonna 1995 opettamaan suomalaisia liikemiehiä Doing Business in China -ohjelmassa. Se oli yksi ennsimäistä Kiina-ohjelmista Suomessa. Siitä lähtien hän on luennoinut sekä yliopistoissa ja korkeakouluissa että yrityskoulutuksissa Kiinan liityvistä liiketoiminnan aiheista. Aiheisiin kuuluvat Kiinan avautumisen ja talouden politiikat, Kiinan yritystoiminnan uudistaminen, Kiinan ulkomaankauppa ja investoinnit ulkomaille, Kiinan investointiympärisö, immateriaalioikeudet Kiinan näkökulmasta, kiinalainen liiketoimintakulttuuri, Kiinan viestintä ja kiinankielen alkeet liikemiehille.

Lu Wei on työskennellyt myös monessa tutkimusprojektissa, kuten ulkomaisten yritysten henkilöstöhallinnon käytäntöjen sopeuttaminen Kiinassa, suomalaisyritysten strategiat Kiinassa, Kiinan investointitoiminta Suomessa ja Baltian maissa, pohjoismaiset yritykset Kiinassa – mahdollisuudet, menestys ja haasteet, Suomen pk-yritysten kansainvälistyminen, kiinalais-suomalainen yritysviestintä, ja Kiinan työkomennuksen koulutustarpeet euroopalaisille. Nämä koulutus- ja tutkimuskokemukseni ovat luoneet vahvan osaamisen yrityksen palveluissamme.

Lue lisää: LinkedIn:in kautta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.